Vi ste ovde
Naslovna > Informacije > Danas ističe rok za prijave na Konkurs opštine Čajetine za projektno sufinansiranje medija

Danas je poslednji dan kada se mogu poslati prijave za učešće na Konkursu opštine Čajetina za obezbeđivanje sredstava iz budžeta Opštine za 2017. godinu za ostvarivanje javnog interesa u oblasti  javnog informisanja.

Predmet konkursa je izbor projekata iz oblasti javnog informisanja na teritoriji opštine Čajetina, putem štampanih, radio, televizijskih i elektronskih  medija, koji će biti sufinansirani  sredstvima iz budžeta Opštine Čajetina za 2017. godinu,  u ukupnom iznosu od   20.000.000,00 dinara od kojih najmanji dodeljeni iznos pojedinačno može biti 100.000,00 dinara, a najveći 6.000.000,00 dinara.

Obrazloženo rešenje o raspodeli sredstava doneće Predsednik opštine Čajetina,   a na osnovu  obrazloženog predloga komisije i biće objavljeno  na zvaničnom veb-sajtu opštine Čajetina.

UMMR

Ostavite odgovor