Насловна > Информације

Прелиставање на Првој – Сада се видело, онај ко је гурно у понор локалне телевизије учинио је злочин

Они који су уништили локалне медије 2008. године гурајући их у амбис и претварајући вест у робу, учинили су злочин на медијској сцени Србије. Данас у овој тешкој ситуацији извештавање је пало на приватне куће као што су  ГЗС, РИНА и друге продукције, као и неколико локалних телевизија које са својим ресурсима раде све што…

Данас истиче рок за пријаве на Конкурс општине Чајетине за пројектно суфинансирање медија

Данас је последњи дан када се могу послати пријаве за учешће на Конкурсу општине Чајетина за обезбеђивање средстава из буџета Општине за 2017. годину за остваривање јавног интереса у области  јавног информисања.

Изменити сет медијских закона, сачувати Танјуг, преиспитати рад комисија, јавност страних донација

Синдикат новинара Србије (СИНОС) позива Народну скупштину Србије и све шефове посланичких група да хитном изменом Закона о јавном информисању омогуће трансформисање Радио-телевизије Крагујевац у регионалани јавни сервис.

Постаните члан Удружења медија и медијских радника

Овде можете добити информације шта Вам је све потребно да би сте постали члан Удруженја медија и медијских радника.

Удружење Медија и медијских радника Србије регистровано у АПР-у

Удружење Медија и медијских радника Србије званично је регистровано у Агенцији за привредне регистре, а седиште је у Чачку, у Улици Жупана Страцимира 9. Удружење је настало пре десет дана на Оснивачкој скупштини и за сада окупља седам медијских кућа