Ви сте овде
Насловна > Вести > Ко је човек који је слао жени снимке полних органа и како је постао ударна песница „Озона” и стални коментатор Нове С

Ко је човек који је слао жени снимке полних органа и како је постао ударна песница „Озона” и стални коментатор Нове С

Чачак – Чачанка Ј. Т. поднела је 9. децембра ове године основном јавном тужилаштву кривичну пријаву против суграђанина Павла Јелесијевића, еретећи га за полно узнемиравање. Тешко ће ико поверовати да би се нека жена тек тако одлучила на овај корак без велике невоље, иако свесна да ће бити поново монструозно изложена линчу у вибер групи која је већ од недеље развлаче по интернету, као што то чини једна од њих коју предводи криминалац из холанског Емена Жељко Дам.

Не зна се, засад, на који начин ће правосуђе утврдити порекло снимка мушког полног органа,(ВИДИ ОВДЕ) које је ова жена добијала од осумњиченог, али веома је занимљиво како је Јелесијевић, сликовито речено, постао главна ,,топузина” у рукама локалног таблоида „Озон прес”.

Изгледа да нема теме у коју се овај момак, активиста, администратор, демострант (у зависности коју улогу преузме) не разуме и не коментарише на овом чачанском таблоиду али и Новој С чији је дописник, гле чуда, Небојша Јовановић, главни и одговорни уредник поменутог таблоида „Озон”.

А готово да нема виђенијег Чачанина који није био изложен жестоким нападима, и невероватној тортури са друштвених мреже чији је администратор глумац из „Озонових” улога. Наравно да би Стојан Марковић, власник „Озона” требало да објасни овај вансеријски таленат, али и зашто га није научио или бар посаветовао да се ,,она ствар” не шаље туђим мајкама, женама, супругама и сестрама (суд ће наравно проценити чији је понос у шаци). Ценимо да би га послушао, јер неће бити да се уопште не познају.

А веома је занимљив Павлов ,,политички” успон, јер се вртоглаво пео све док се није саплео о сопствену ,,ресу” . Тачно је да је момчина, тако га бар правдају, међутим баш га је ,,памет ударила у главу” сматрају други.

А пре пар година овај исти Јелесијевић био је дивно дете које је махало заставицом СНС – а, још се памте његове журке за омладину баш у седишту странке где је Вучић као планина, и баш се трудио да партији донесе сваки сигуран глас. Ником није јасно шта се то догодило када га је и у СНС – у ,,памет ударила” у главу па је преко ноћи променио дрес.

Сви се сећају, није то било нимало давно, када Јелесијевић седе у редове Стаматовићеве партије. Ипак код Стамата изгледа не пролази глума.

Ту оста само тетка (она архитектиња што има бесправно саграђену викендицу у Српској светој гори), а он поста жртва избушене гуме, затим власти у чијим редовима је био, а онда кад је како народ рече ,,окуратио”, поче да заскаче људе по улици, да пресреће прети, суди и пресуђује.

Поста у међувремену прослављени коментатор Нове С, схватио је да чист ваздух једино долази са чачанског гробља и из шупљих топола, заложи се за скакавце и сове на Сувој Морави, опљуну по чачанским легендама…

Међутим, неком на жалост а свима на срећу, одисеја о чудесном коментатору Нове С, „Озоновој” перјаници, јунаку и жртви, Џеки Чену са друштвених мрежа, сва борба за демократију стаде у шаку са слике из кривичне пријаве Ј.Т., самохране мајке из Чачка која ових дана страхује од одмазе ове јуначине и његових ,,ортака”.

Озон прес и Нова.рс управо Јелесијевићу дали су огроман публицитет. Никоме није јасно чиме је то заслужио сем њима и наравно власнику Озона Стојану Марковићу.

Ево само неких фотографија, а видео садржајима да не говоримо.

Што би народ рекао ако коза лаже, рог никако не.

Top