Ви сте овде
Насловна > Вести > Новинара напали демонстранти у Прељини (ВИДЕО)

Новинара напали демонстранти у Прељини (ВИДЕО)

Чачак – Неколико година лажи које је пласирала група са Дневне дозе и локални таблоид Озон прес о Гвоздену Николићу могла се данас видети како изгледа на делу приликом сусрета са онима који су поверовали таквим медијима, и онима којима друштвене мреже служе за таргетирање људи који се не уклапају у њихове мере и шаблоне.

Протест Прељина

,,Ушао сам међу људе који су протествовали након укључења у вести Прве. И није ми био проблем да их погледам у очи. Нисам осећао страх јер знам да сам увек истину говорио а човек чисте савести може све. То је моја снага а њихов образ је да ми кажу шта хоће, то је лако. И не замерам им, ти који су скандрали, слику о мени креирали су из Озонових медија и странице коју води један човек који у најмању руку није сав свој и то је истина. Када сам их питао шта је то што ми замерају углавном су ми пребацивали да нисам дошао да снимим ово или оно… Али на питање где су им ти објективни, што то они не учине, Стојан или Јелесијевић, чини ми се да немају одговор. Наравно, једна од примедби је да подржавам власт и Вучића. Мој став је увек био јасан. Увек ћу поштовати сваког председника своје земље. И то не може нико променити у мени, разумете, нико. Поштовао сам Ђинђића, Тадића, Коштуницу и наравно поштујем садашњег председника Вучића. Ако ме питате кога највише, морам да кажем свој лични став, и може се он свиђати некоме или не. Вучић је највише урадио за овај народ. Покренуо је нешто што је било мртво, о чему се само причало. Како је то урадио – па не знам али сви виде да јесте. То је истина а наш народ каже, криво стани право реци! Ако ме питате у којој сам партији одговор је НИ У ЈЕДНОЈ! Али, апсурд је да на мене хушка народ Стојан Марковић илити Озон прес, који је променио пет партија, словима и бројевима пет, и Павле Јелесијевић који је до априла био изразити напредњак, члан до коске. То је истина! Са таквима нећу и то нема цену! А они су ти који ми цртају мету, који тврде да сам лопов, убица и ко зна шта. Ко хоће да им верује нека верује,“ каже познати српски репортер којег је Србија најбоље упознала са емисијом Нећете веровати.

Напад на новинара извештача

,,Лично не замерам никоме а поштено није ме ни брига. Увек сам говорио истину. И даље ћу тако, на крају се све и свачије види. Што се мене тиче сваког могу да погледам у очи, све ово ће проћи а ми живимо ту. А толико сам луд да би и овима који су ме вређали данас прискочио у помоћ, ако би био у ситуацији. Такав сам, таква ми јапија, шта да се ради, Равногорац,“ каже кроз смех Николић говорећи о данашњем сусрету са незадовољним грађанима у Прељини.

Глас западне Србије чији је власник управо Николић једини је медиј у западној Србији који је са данашњих протеста извештавао из минута у минут.

УММР

Top