Ви сте овде
Насловна > Вести > Градоначелник Чачка годину на мети рекеташких и спекулантских таблоида

Градоначелник Чачка годину на мети рекеташких и спекулантских таблоида

Иако је скоро читаву годину изложен рекеташким и спекулантским локалним таблоидима, Милун Тодоровић каже да и даље чврсто стоји на ногама, неодговарајући ни на невероватне оптужбе које задиру чак и у породицу.

,,Не желим да коментаришем. Суд о мени и мом односу према грађанима и послу донеће ти исти грађани на изборима. И какви год да буду резултати, захвалићу се као човек. Хвала на бесплатној реклами чак и онима који даноноћно нападају” казао је Тодоровић данас одговарајући на питања новинара.
Иначе, чињеница је да је Тодоровић на мети појединих кругова који на тај начин деценијама притискају и уцењују, На известан начин се то може подвести под рекет и рекеташко новинарство. Нису спорни напади опозиције која има примедбе и критике, али покушај изазивања медијске каљуге зарад личних и закулисних интереса, свакако је за осуду.

У томе свакако не би требало да учествује неко ко се вазда крије иза некаквих медијских слобода, слободе говора, медијских удружења која су више него злоупотребљена кроз институције, као што је Савет за штампу и слично. Медијском удружењу Локал прес овакве ствари једног од чланова управе тог удружења никако не могу служити на част. Они који су масни до лаката највише су се ових дана секирали за нафту у Морави, онима који су штампали дивље новине и памфлете за политичке кампање и објављивали наручену сатанизацију грађана, медија и политичара, ово је фантастична порука и потврда пословице: ,,Можеш како хоћеш али не и до када хоћеш”.

Кад је Тодоровић у питању, без обзира из које странке долази, мора му се признати да су само две фабрике, једна у Прељини и друга у Церу, одличан резултат. Да ли ће и даље остати на том месту или ће доћи још успешнији, решаваће Чачани.

ГЗС

Top