Ви сте овде
Насловна > Вести > Локални таблоид и озлоглашена друштвена мрежа поново кидишу (ВИДЕО)

Локални таблоид и озлоглашена друштвена мрежа поново кидишу (ВИДЕО)

Чачак – Локални портал Озон пресс вечерас је објавио снимак напада на познатог српског репортера Гвоздена Николића и који је по правилу одмах преузела друштвена мрежа „Дневна доза просечног чачанина“, у којем уствари оптужују Николића да је он нападач. Међутим, на снимку се јасно види иако су га исекли на почетку, где нападач прилази Николићу, хвата га за руку, иако је био окренут леђима и креће са увредама и физичким насртањем.

Снимак сведочи да сви они који га јасно погледају видеће да нападач заправо у три наврата прилази Николићу користећи физичку силу, хватајући га за руку, избијајући му телефон из руке покушава вербално и физички да се обрачуна са њим. Јасно се види и како Николић одгурава нападача али он се поново враћа и покушава Николића да нападне. Уосталом, овај снимак довољан је сведок ко је уствари овде нападач а ко жртва напада. Остављамо вама да закључите без обзира ко га је објавио.

Брисање сведока и непожељних коментара – ако лаже коза не лаже рог

Ово су коментари које је страница „Дневна доза просечног чачанина“ покушавајући да креира своје виђење обрисала са странице. Наиме више сведока догађаја јавило се након емитовања искривљене вести и покушаја да се неко које био напднут прикаже као нападача.

УММР

Top