Насловна > Вести > Шта рећи о оваквим људима и објективним медијима

Шта рећи о оваквим људима и објективним медијима

Нема горих Tурака од потурица каже народ, а богами ни горе опозиције од бивших напредњака. Такав је случај и са Павлом Јелесијевићем,администратором ФБ странице „Дневна доза просечног Чачанина”, бившим напредњаком који је прошлог пролеће преко ноћи постао активиста опозиције. Па тако са својим ортаком из Озон преса, креатором медијске каљуге у коју стално гура Чачак, осмислио нови хоби све у циљу, кобојаги, објективног информисања.

Задатак им је да опањкају људе, оне који не пристају на прљаве игре, подметања и медијско блато из којег би они требало да извуку корист а то је да се домогну по ко зна који пут неке функције и „џаба новца”.

Тако бивши напредњак а садашњи активиста опозиције трчкара по граду, слика туђе аутомобиле, па као кобајаги „верни читалац” добацује Озону.

(ПОГЛЕДАЈТЕ ОВДЕ)

Ево најбољег примера како је улична камера забележила Павла Јелесијевића како слика аутомобил Гвоздена Николића, а онда то добацио Озону као верни читалац. У коментарима су намерно, које су они под лажним именима писали и сами себи одговарали, чији је аутомобил и препоручили да се оштети. Веома занимљиво и објективно новинарство из Медијског склоништа. И наравно није тешко претпоставити ко је анонимно звао полицију, а онда и то сачекао у пекари преко пута и једући бурек забележио. Браво геније, браво за овог младог јуношу који би требало баш у то време да је на послу који му је платила држава и то код Јерка Живанића.

Можете како хоћете, али не и докле хоћете …

„Наравно да су одговорни уколико неки маломумник, који им поверује и оштети аутомобил или некога повреди, и да не мисле да ће се извући тако лако. Све се бележи Јелесијевићу и Марковићу Стојане да знате… Тачно је да је мој теренац, али ни мало није луксузан као ваши џипови иако ја како тврдите згрћем лову а ви немате од чега да живите”, каже Гвозден Николић чији је аутомобил честа мета истих људи.

„И тачно је да је на месту предвиђеном за особе са посебним потребама. Моја кћерка која свако јутро долази на посао, иако је слепа, бољи је човек и већи радник од којекаквих бараба које трчкарају за мном, сликају ме и каче по којекаквим објективним медијима. Не могу ме уплашити, нити хоћу да пристанем на њихове уцене. Медији које сам подигао увек ће служити народу, и ја сам то доказао, али не фукарама и битангама које под фирмом демократије, некаквих слобода у ствари имају сасвим дуге циљеве. И могу они да организују хајке, сачекуше, да пишу да сам убица из МБ Наменска, зна народ све,.. а онај ко хоће таквима да верује широко му поље,“ каже Николић, који је како истиче, већ две године мета неколицине људи који би да контролишу Глас западне Србије.

Ово је лична карта медија који себе назива ОБЈЕКТИВНИМ, и доказ чиме се бави