Ви сте овде
Насловна > News > Министарство расписало конкурсе за медије

Министарство расписало конкурсе за медије

Илустрација - sxc.hu

Министарство културе и информисања Србије расписало је седам конкурса из области јавног информисања, који су отворени од 14. фебруара до 16. марта 2017. године.

Министарство је расписало Конкурс за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја за штампане медије, радио, интернет медије и новинске агенције у 2017. години, као и Конкурс за суфинансирање пројеката за производњу медијских садржаја намењених телевизији у 2017. години.

Расписан је и Конкурс за суфинансирање пројеката из области јавног информисања припадника српског народа у земљама региона у 2017. години, Конкурс за суфинансирање пројеката из области јавног информисања особа са инвалидитетом у 2017. години, Конкурс за суфинансирање пројеката из области јавног информисања на језицима националних мањина у 2017. години.

Министарство је расписало Конкурс за суфинансирање пројеката који се реализују путем електронских медија са седиштем на територији АП Косово и Метохија у 2017. години, као и Конкурс за суфинансирање пројеката организовања и учешћа на стручним, научним и пригодним скуповима, као и унапређивања професионалних и етичких стандарда у области јавног информисања у 2017. години.

Пријаве на конкурс подносе се у року од 30 дана од дана објављивања у Вечењим новостима, а одлука се доноси најкасније у року од 90 дана од дана закључења конкурса.

Глас западне Србије/Агенције

Оставите одговор

Top