Ви сте овде
Насловна > Вести > „Озон радио” у расулу: Тужбе им се обиле о главу и радио на добошу

„Озон радио” у расулу: Тужбе им се обиле о главу и радио на добошу

Чачак – Основни суд у Чачку одредио је продају оснивачког удела извршног дужника Стојана Марковића у предузећу „Јутро продакшн” ДОО Чачак, у поступку извршног повериоца Косте Милошевића из Чачка, ради намирења новчаног потраживања.

Марковићев оснивачки удео у том предузећу води се на 410.178,17 динара, рочиште је било заказано за 30. јануар ове године у канцеларији јавног извршитеља Мирослава Ињца у Чачку, али нико није уплатио тражено јемство од 68.363,03 динара па је прва продаја пропала.

Реч јер о последицама једног судског спора којег је, због увреде, пре једне деценије, Милошевић покренуо против Марковића и добио, али пресуда још није извршена.

У прилогу који следи достављамо објаву о овом догађају, са електронске табле Основног суда у Чачку:

Иначе, и Озон медија, како је изјавио директор Дома културе, добио је налог за исељење из тог простора, до 01. фебруара, због неплаћених вишегодишњих дуговања по основу закупа који у овом тренутку износе око 600.000 динара.

„Јутро продакшен“ дугује по основу судске пресуде, главног дуга, трошкова и камате, и штампарији „Бајић“ око милион и по динара.

Тужбе им се обиле о главу

Иначе, Стојан Марковић и његови уредници поднели су бројне тужбе против више медија међу којима су ТВ Галаксија, Глас западне Србије и други. По свему судећи оно чиме су се служили као средством притиска обило им се о главу.

Оснивач поменутог медија, Стојан Марковић и Александар Арсенијевић, само за једну фотографију за коју нису имали доказ да је њихова, што је Виши суд у Београду констатовао, од ГЗС тражили су око 100.000 динара одштете.

Са друге стране штампарији „Бајић“ по судској пресуди дугује милионски износ за четворогодишње штампање новина, Дому културе око 600.000 за трогодишњу неплаћену и др Кости Милошевићу већ десет година по основу судске пресуде.

Глас западне Србије

Top