Ви сте овде
Насловна > Вести > Србија земља чуда: Како је Перица постао „Konsultant/expert” Мисије ОЕБС-а?

Србија земља чуда: Како је Перица постао „Konsultant/expert” Мисије ОЕБС-а?

Петар Јеремић, Консултант/expert Савета Европе за медијска питања у области етичких стандарда и саморегулације, фото: ГЗС

Прилажући свој радну биографију за члана Комисије за расподелу средстава гласилима у Кладову, Петар Јеремић из Горњег Милановца написао је да је 2013. био „konsultant/expert Misije OEBS – a u Srbiji za medijska pitanja u oblasti etičkih standarda I samoregulacije”, a 2014. „Konsultant/expert Saveta Evrope za medijska pitanja u oblasti etičkih standarda I samoregulacije. Obučavao članove Saveta za medijsku etiku Makedonije prilikom osnivanja tokom 2014. godine”.
Све на латиници и то још консултант са великим К. Перица ради за Савет Европе? Зашто да не, па ми смо земља чуда.

Све је у Србији  могуће па и да  Перица Јеремић, постане  експерт Мисије ОЕБС-а у Србији.

А и зашто не би?  Ова Нинова лева и Љиљина лева и десна рука  има изузетно садржајну биографију и богат развојни пут у царству медија.

Своју новинарску каријеру почео је у „Дечјим новинама”, још у 6. разреду! Да, основне школе.

И веома је могуће да је чувену реченицу  ,,Мирко, пази метак! – Хвала Славко!“ управо он написао.

У његовој биографији коју предаје нудећи се као  консултант /експерт за медијска питања  у области етичких стандарда и саморегулације/ стоји да је стручњак међународног карактера који је  чак вршио обуку у суседним државама , пре свега Македонији.

Дакле, наш мали Перица, средњошколац из Горњег Милановца,  израстао је у голему личност, на коју смо сви поносни. Поготово на његове медијске стратегије, аналитичка научна дела, председавање и седење у Савету за штампу и бројним комисијама чија се одлуке често разматрају на суду . Дивно је имати тако успешног младог човека и на све то још ЕКСПЕРТА.

И тек сада се види да су јако злуради  коментари Горњомилановчана и да уопште нису упућени и нису у праву када су тврдили ,,да Перица није умео писмо да напише из војске а постао новинар па још Konsultant/expert.. Сви се питамо докле ли би тек стигао да је завршио неке више школе или стварно нешто написао?

Љиљана Смајловић и Нино Брајовић можда не би били тако успешни, да се наш  Перица није одметнуо из „Дечијих новина” у свет. Можда би требали да имају мало душе  и одморе га  бар једну сезону од доношења стратешких одлука, умовања у комисјама јер нам се чини да је Перица баш преморен и исцрпљен.

УММР/ГЗС

Top