Ви сте овде
Насловна > News > Ипак није имао храбрости: Стојан Марковић у последњем моменту се предомислио, отказао дуел са Гвозденом Николићем

Ипак није имао храбрости: Стојан Марковић у последњем моменту се предомислио, отказао дуел са Гвозденом Николићем

Чачак – Вечерас је у студију телевизије Лав, уживо пред камерама, у емисији „Одговор”, требало да се сретну, очи у очи Стојан Марковић, власник Озон медија и Гвозден Николић, власник Гласа западне Србије и председник Удружења медија и медијских радника (УММР). Међутим, овај тв дуел отказан је, јер је Стојан Марковић данас обавестио уредника телевизије да одустаје од сучељавања.

У мејлу који смо добили од телевизије Лав уз извињење каже се да је Марковић данас на опште чуђење отказао гостовање у поменутој емисији, иако је неколико пута потврдно одговорио.

„Емисија `Одговор` која се емитује четвртак уживо од 21.00 час на телевизииј Лав плус, у којој су били најављени гости, Стојан Марковић, власник Озон медиа и члан Управног одбора асоцијације независних локалних медија `Локал прес` и Гвозден Николић власник Гласа западне Србије и председник Удружења медија и медијских радника Србије, неће бити емитована како је најављено 10. 03. 2022. године због отказиванја гостовања господина Стојана Марковића. Тв Лав плус се извињава гледаоцима уз образложење да је господин Стојан Марковић најпре пристао да гостује у поменутој емисији, да би данас изненада отказао учешће”, каже се у мејлу тв Лав.

Николић: Није лако погледати истини у очи

„Искрен да будем жао ми је, али опет разумем Марковића. Ради се о човеку који ипак није могао да погледа истину у очи и вероватно не би било пријатно, ни лако, одговорити уживо пред камерама и без сакривања на нека од многобројних питања као што су:

Да ли је његово предузеће преварило Андрију Бајића, који му је годинама штампао „Чачанске новине”, за милионски износ?
-Да ли је осуђиван за крађу хуманитарне нафте?
Да ли му медији служе да развлачи породицу Капларевић и њихову тромесечну бебу по коментарима и колико је осуђен због тога?
– Да ли заиста мисли да је у реду да криминалац из Емена, у његовом таблоиду најстрашније прозива и шиканира грађане Чачка?
Да ли, и зашто злоупотребљава трагедију у МБ Наменској како би ме прогласио нечасним човеком?
– Да ли је тачно, да је за неколико година из државне касе (градске и републичке) добио по основу разних пројеката народног новца 8.393.730,00 (осам милиона триста деведесет и три хиљаде седамсто тридесет динара)
– Да ли је променио пет политичких партија и чији је све био политички представник?
– Зашто, и до када ће, да напада недужан свет, као што су туђа и моја деца?

Ово је само мали број питања на које би тражио одговор.
И наравно, да је бежањем са овог сусрета, очи у очи пред лицем јавности, на известан начин признао, да је неколико година уназад износио страшне увреде, понижења и неистине на рачун мене и моје породице.

Понављам да сам увек спреман да изађем пред камере и јавност са оним где сам најјачи, а то је истина”, казао је Гвозден Николић поводом отказивања емисије која је пре неколико дана заказана у студију Лав телевизије, уживо пред камерама у емисији ,,Одговор“.

ГЗС

Оставите одговор

Top